Vi galopperar in i din stad också

Om du bor här, eller i Stockholm, Växjö, Malmö, Uppsala, Sundsvall, Skellefteå eller Örnsköldsvik vill säga. De tio första dagarna i September är vi ute och far. Lasse har teorier om ridning och musik, att de hör ihop. Takten finns där. Vi skrittar, travar och galopperar fram i våra låtar. Inga hästar hålls tillbaka. Inte dina heller, kom ut någon kväll, och lyssna på när vi spelar. För sen kommer vi inte göra det på ett tag, förutom inne i en studio bredvid E4:an i Umeå. Vi är alltid nära den vägen verkar det som. Den här sista turnésvängen har fått en present, en video, av

Emanuela Gualersi. Den är full av Good ones, bra stunder, njutning. Vi väljer havre istället för hö.

Leave a Comment  • Följ mig på Spotify

  • Upcoming shows

    No shows booked at the moment.