Soon

Jag står mittemellan ett Michael Jackson riff och några mystikers tankar. Mitt i en rytm sjunger jag: “Your bad is good for me”, och vet att i det mörkaste rummet finns ett meddelande. Min kusin berättar om mineraler och deras andliga krafter. Jag hittar en lavasten. En bit materialiserad eld. Jag ger bort den till en som behöver den. “There is poetry as soon as we realize that we possess nothing.” Det sa John Cage. Själv samlar jag på soluppgångar och månförmörkelser. “When you´re ready, you´re gonna get it.”

Leave a Comment  • Följ mig på Spotify

  • Upcoming shows

    • 21/07/18 Frida Selander in Utescenen vid torget at Kalix Pride
    • 27/07/18 Frida Selander in Holmön, Med JONAS KNUTSSON QUARTET at Visfestival Holmön
    • 28/07/18 Frida Selander in Järnäsklubb at Konsthall Norra Kvarken